De Oranjevereniging Enter heeft voor Koningsdag een mooi alternatief programma opgesteld!

Helaas kunnen we dit jaar Koningsdag nog niet massaal met elkaar vieren, maar er zijn wel mooie evenementen deze dag.

Gedurende de dag wordt een online programma gestreamd, laat je verrassen hoe deze dag vormgegeven wordt… 😄
Houd hiervoor onze Facebook en/of Instagram pagina in de gaten!

Door deze dag online vorm te geven, kunnen we meegenieten van de aubade bij het Reggedal en herinneringen ophalen aan eerdere Koningsdag/Koninginnedag optochten.

Daarnaast heeft de Oranjevereniging een mooie Autopuzzeltocht en een fietstocht uitgezet, geschikt voor alle leeftijden.
Je gaat compleet verzorgd op pad met een heerlijk, gratis, lunchpakket!

Èn, daarnaast een heuse Koningsdag gezinsbingo voor alle Entenaren en Ypeloërs, dat wordt de dag feestelijk afsluiten!

Daar wil je toch bij zijn?

"De Oranjevereniging kan deze activiteiten grotendeels gratis aanbieden door de contributie van onze leden"

📍📝 Schrijf je nú in, via:
Autopuzzeltocht

Gezinsbingo